EKOA COACHING kan med stor stolthed præsentere en ny stærk tilføjelse til trænerteamet, Lars Lomholt. Lars har mange års erfaring indenfor triathlon og flere internationale Ironman titler på CV’et. Lars er desuden uddannet fysioterapeut og har derfor bl.a. fysiologisk og biomekanisk know-how. Herudover har Lars også en Dtrif 1 samt DIF 1+2 uddannelse. MEN vigtigst af alt er Lars en yderst behagelig og imødekommende atlet, som har overskud og lyst til at hjælpe, sparre og vise vejen for andre triatleter. Det er var derfor en “no brainer” for EKOA, da muligheden for at tilføje Lars til trænerstaben opstod.

Lars gjorde sig i 2018 bemærket ved at vinde Ironman Lanzarote Overall som age-grouper og senere på året, ved at køre Ironman Hawaii i tiden 8.42 – og dermed køre sig til en Top 10 placering til VM.
I 2022 kørte Lars DM på den 1/2 Ironman-distance i Silkeborg i August, hvor han blev suveræn vinder overall. Senere på sæsonen kulminerede det, da han kørte Ironman Cascais med henblik på at kvalificere sig til VM på Hawaii i 2023. Det blev uden sammenligning Lars’s bedste performance til dato, da han vandt Ironman Cascais Overall i tiden 8.28.43, med 10 minutter ned til nummer 2 og 14 minutter til den 3 mand på podiet.

EKOA COACHING har valgt Lars Lomholt som ny træner på grund af hans imponerende menneskelige og sportslige kompetencer. Hans evne til at motivere og støtte de atleter han møder på hans vej, og hans dybe forståelse for triathlon sporten er nogle af de faktorer, der gjorde ham til det perfekte valg for EKOA.

“Lars er en fantastisk tilføjelse til vores lille men utrolige stærke team,” udtaler medstifter Thomas Mortensen. “Vi er sikre på, at hans ekspertise og entusiasme vil være en stor inspiration for vores atleter, og vi ser frem til at se flere af dem opnå deres mål under hans vejledning.”

Som en del af EKOA COACHING vil Lars arbejde tæt sammen Oliver Frandsen og Thomas Mortensen for at skabe personligt tilpassede træningsprogrammer, der er skræddersyet til EKOA atleternes individuelle mål og behov. EKOA vil i samarbejde med Lars forsat have fokus på helheden, herunder det teknisk, mentale og fysiske aspekt af træningen, for derved at sikre EKOAs atleter er i stand til at nå deres absolutte fulde personlig og sportslig potentiale.

EKOA COACHING er utrolig stolte af at have Lars Lomholt ombord som ny tilføjelse til trænerteamet. Lars vil have et begrænset antal atlet pladser, men vil fra dags dato åbne op for nye EKOA atleter.
Ønsker du en snak med Lars, Thomas eller Oliver, så skriv dig op på EKOAs kontaktformular.
Se mere her -> www.ekoacoaching.com

Velkommen Lars! E koa [vær modig]

Leave a Reply