Stor Nyhed fra EKOA: Thor Bendix Madsen Slutter Sig Til EKOA Trænerteamet!

EKOA COACHING er begejstrede for at introducere den seneste tilføjelse til deres trænerstaben – Thor Bendix Madsen. Thor er en fremtræden dansk professionel triatlet. Thor kører for det professionelle hold BMC, og må siges at høre til den øverste verdenselite inden for sporten.

Thor Bendix Madsen, en 23-årig ung Københavner, som der har en bemærkelsesværdig historie inden for dansk triatlon. Han begyndte sin rejse i en ung alder og har opnået imponerende resultater, herunder danske junior mesterskaber i sprint triatlon og løb. I 2019 udførte Thor sin første halve Ironman som professionel i Bahrain, og siden da har hans præstationer inkluderet to danske mesterskaber inden for halv ironman, to top-10-placeringer ved Ironman VM 70.3, samt en bemærkelsesværdig debut på den fulde Ironman distance med en imponerende tid på 7:51:14.

Men hvad der gør Thor Bendix Madsen særligt bemærkelsesværdig for EKOA er ikke kun hans imponerende sportspræstationer, men også hans person og fællesskabsorienterede natur. Thor værdsætter fællesskab og elsker at engagere sig i sine medmenneskers træning, races og dagligdag.

EKOA-teamet er begejstrede for at byde Thor hjerteligt velkommen ombord og ser frem til at dele hans ekspertise og entusiasme med alle EKOAs atleter.

En unik chance for dem, der drømmer om at blive trænet af en af verdensbedste triatleter.
For dem, der ønsker at tage det første skridt mod deres mål og drømmer om at trænes af Thor, opfordres de til at tilmelde sig EKOAs kontaktformular nedenfor.

Grib muligheden og tag det første skridt mod dine mål sammen med EKOA og Thor Bendix!

EKOA [VÆR MODIG]

Leave a Reply